Onze houten deuren geven uw gevel een hedendaagse rustieke toets

Of u nu kiest voor een moderne of een klassieke uitvoering, onze houten deuren worden volledige op maat gemaakt uit de meest kwalitatieve houtsoorten. Want enkel deze houtsoorten bieden u een thermische én een akoestische isolatie. Bovendien kiest u met hout voor een natuurlijk materiaal dat milieuvriendelijk en recyclebaar is. Hout en ons vakmanschap geven uw woning een warme, authentieke uitstraling.

Deuren Intro

Waarom zou u voor hout kiezen ?

Hout is een edel en natuurlijk materiaal dat ons respect verdient. Uiteraard werken we daarom enkel met officieel gecertifieerd hout. Zo bent u als klant zeker van de oorsprong. Hout is ook een uiterst duurzaam materiaal. Het kan, mits goed onderhoud, verschillende generaties overleven. In tegelstelling tot aluminium of kunststof is hout een ecologisch verantwoorde keuze die het milieu niet onnodig belast. En dat vinden we belangrijk.

Bekijk realisaties

Onze passie voor hout is onze drijfveer om grootse schoonheid op maat te creëren.

Xilia selecteert bovendien enkel die partijen hout die geschikt zijn voor het vervaardigen van hoog kwalitatieve ramen en deuren. We willen nog vele jaren bij u komen aankloppen. Dat mag u trouwens ook doen. Na plaatsing blijft u welkom voor tips rond onderhoud of alle andere vragen. Bij ons is hout in de juiste handen.

Vraag uw offerte aan
Meer over ramen